Flippereitä ja lentovehkeitä – Tuleva Final Fantasy hyppäsi tämän trailerin myötä Tilt-toimittajan odottamien pelien kiistattomaan kärkeen

09.07.2016

Ei ole salaisuus, että niin sanottu allekirjoittanut on hulluna roolipeleihin. Segalla tuli hakattua Shining Forcea, Panzer Dragoon Sagaa, Phantasy Stareja, Shenmuea, Skies of Arcadiaa ja vaikka mitä legendoja. Playstation 2 puolestaan oli aikanaan pakko hankkia, jotta pääsisi kerran kokemaan Final Fantasy 7:n omaltakin tv-ruudulta.

Final Fantasy XV näyttää kyllä nyt jo todelliselta pakkohankinnalta. Toimittajalta jäi pitkään odotettu Star Ocean hyllyyn heikkojen arvioiden ja haukkujen vuoksi, kun taas Odin Sphere: Leifthrasis tuli napattua kaupasta mukaan ja on siitä asti asunut Playstation 4:n sisällä. Ihan mieletön peli japanilaisten pelien ja kombottamisen ystävälle.

Mutta niin, katsokaapas nyt jumprahuitti sentään tätä alla olevaa Final Fantasy XV -traileria. Peukut, varpaat ja nokka pystyyn, että tästä tulee se seuraava oikeasti hemmetin kova FF-peli!

Lisää luettavaa