Maailmankuulu räppäri teki biisin Mafia 3:n julkaisutraileriin – katso tästä myös arvostelutilannetta

Mafia III tuli eilen pihalle, mutta peli on siitä harvinaislaatuisessa asemassa, että julkaisija ei antanut pelimedioille ennakkokopioita siitä. Käytännössä tämä näkyy siten, että pelaajat ovat joutuneet tekemään ostopäätöksensä vanhanaikaisesti – täysin sokkona ilman tietoa peliarvioista.

Uutisoimme eilen, kuinka yksi arvio oli antanut pelille 5/10. Tämä arvio kuitenkin aiheutti spekulaatiota, koska arvio oli täytynyt kiirehtiä todella nopeasti ulos ja 5/10 tuntui jo melkoiselta murska-arviolta.

Nyt tilanne on kehittynyt siten, että PurePlaystation-sivusto on ainakin antanut pelille 8.0/10. Tämä puhuisi sen puolesta, että ehkä pelissä kuitenkin on myös niitä hyviäkin puolia. Toisaalta taas Metacriticin PC-version puolella kerrotaan synkempää tarinaa…

screen-shot-2016-10-08-at-12-08-03

Voi olla, että negatiiviset arvioijat ovat ensimmäisenä liikkeellä, mutta kyllä tässä jotain kertovaa saattaapi jo olla. Monet arvioijat ovat kritisoineet PC-versiota huonoksi konsolikäännökseksi ja haukkuneet esimerkiksi pelin 30 FPS -ruudunpäivitystä.

Spekulaatiot jatkuvat kiivaana arvostelurintamalla, mutta seuraavaksi hieman faktaa. Pelistä on nimittäin julkaistu julkaisutraileri, jonka musiikista vastaavat tunnettu räppäri Ice Cube sekä DJ Shadow. Kappale on tehty peliä varten.

YouTube video

Lisää luettavaa