Mafia III julkaistaan tänään! – Ensimmäinen arvio kiirehditty ulos ja arvosana yllättää

Kaikkien rötöspelien ystävä Mafia III tuli pihalle tänään ja on nyt oletettavasti saatavilla myös Suomen peliliikkeistä – vaikka aika usein joillain suomalaisilla maahantuojilla onkin ollut toimitusongelmia. Oli miten oli, nyt sitä saa.

Kuten aiemmin uutisoimme, peliä kehittänyt 2K Games oli päättänyt tehdä päätöksen olla lähettämättä peliä arvostelijoille ennakkoon, mikä sai monet pelkäämään laadun puolesta. Nyt pelistä on silti nopealla tempolla kiirehditty yksi arvio ulos, ja se viittaisi siihen, että pelin laatu saattaa olla kiikun kaakun. ThisGenGaming nimittäin on muistanut peliä 5/10-arvosanalla.

Tätä arviota ei kuitenkaan kannata toistaiseksi ottaa liian vakavasti, sillä pelimaailmassa arvellaan joidenkin arvostajien kirjoittavan tahallaan arvioita, joissa lytätään isoja nimikkeitä tarkoituksena saada enemmän liikennettä sivustolle. Näin ollen emme myöskään linkitä tähän kyseisen sivuston arvioon.

Huonoltahan tuo nyt kuitenkin näyttää, vaikka 5/10 kuulostaakin vähän liioitellunkin heikolta. Arvio haukkuu peliä tylsäksi ja itseääntoistavaksi.

Lisää luettavaa