Äärimmäisen odotetusta Mafia III:sta tulossa sittenkin suuri floppi? – Pelaajat huolissaan tekijäfirman tempusta

Mafia III on peli, jota moni odottaa täysillä. Jotkut ovat jopa maalailleet, että kyseessä saattaisi ainakin joiltain osin olla rötöspelien kuninkaan GTA V:n kaatajaksi.

Nyt useat pelaajat ovat kuitenkin huolissaan, sillä pelin julkaisija 2K Games on tehnyt suhteellisen harvinaisen valinnan pelijulkaisun suhteen – he eivät nimittäin aio lähettää 7. lokakuuta julkaistavasta pelistä pelimedioille arvostelukopiota ennen julkaisupäivää. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäiset pelaajat joutuvat ostamaan pelin ”sokkona” ilman mahdollisuutta lukea siitä arvosteluita etukäteen.

Koska kyseessä on vieläpä oletettavasti laajamittainen peli, saatetaan virallisia arvioita joutua odottamaan useampikin päivä julkaisun jälkeen – olettaen siis, etteivät arvostelijat pyri pelaamaan peliä lävitse yhdeltä istumalta silmät punaisina.

2K Gamesin tempun perusteella on moni spekuloinut, että luvassa tulee olemaan kova pettymys, eikä julkaisija halua innokkaiden pelaajien avaavan julkaisupäivänä nettiä ja päättävän jättää sittenkin pelin hyllyyn. Toisaalta pelisivusto ThisGenGaming toteaa, että myös uuden Doomin kanssa meneteltiin toukokuussa samoin, vaikka peli lopulta paljastuikin laadukkaaksi.

Jännityksellä odotamme seuraavan viikon.

Lisää luettavaa