Logitechin premium-näppäimistö nyt lumenvalkoisena

Matalaprofiilinen näppis GL-kytkimillä.

18.10.2022

Logitechin premium-näppäimistöstä tulee saataville uusi versio.

Valkoisessa Logitech G815 Lightsync RGB -pelinäppäimistössä käytetään Logitech G:n GL-kytkimiä. Ne ovat tyypilliseen mekaaniseen kytkimeen verrattuna puolet kevyempiä. Lisäksi ne tarjoavat 25 prosenttia nopeamman painalluksen. GL-kytkimiä on saatavilla kolmea eri mallia: GL Linear, GL Tactile ja GL Clicky.

Linear-kytkimet takaavat kevyen ja lähes äänettömän painalluksen. Tactile-kytkimet tuottavat vahvemman, mutta hiljaisen mekaanisen vasteen. Clickyssä puolestaan yhdistyvät sekä Tactilen selkeä painallusvaste että äänekäs naksahdus, joka on monelle pelaajalle tärkeä ominaisuus. Kaikki kytkinmallit on tarkasti suunniteltu yhteensopivaksi näppäimistön kanssa.

Näppäimistön Lightsync-tekniikka mahdollistaa 16,8 miljoonan värivalikoiman käytön näppäimistön valaistuksessa. Sen asetuksia voidaan muokata Logitech G HUB -peliohjelmistolla omien tarpeiden ja halujen mukaan.

Alumiinirunkoisessa pelinäppäimistössä on myös viisi ohjelmoitavaa G-makropainiketta, joihin on mahdollista määritellä eri toimintoja tai kokonaisia komentoketjuja. Langallisessa näppäimistössä on usb-läpivienti ja mukana tuleva usb-johto läpivientiä varten.

Valkoinen Logitech G815 Lightsync RGB -pelinäppäimistö tulee myyntiin lokakuussa 209 euron suositushintaan.

Lisää luettavaa