Legendaarisen luolastorakentelupelin henkinen seuraaja ilmestyy tänään

Dungeon Keeperiä muistuttava War for the Overworld ilmestyy tänään Steamissa.

Jos nimi Dungeon Keeper herättää sinussa lämpimiä muistoja, kannattaa tsekata tänään ilmestyvä War for the Overworld. Steamissa sangen huokeaan hintaan ilmestyvä peli on nimittäin ideaa ja ulkoasua myöten Dungeon Keeperin perillinen.

Vuonna 1997 julkaistu Dungeon Keeper oli reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajan tehtävänä oli rakennella ja hallita näyttävää luolastoa, sekä valloittaa ihmisten maat erilaisten hirviöiden ja niiden kykyjen avustuksella.

Nyt ilmestyvä War for the Overworld on onnistuneen Kickstarter-kampanjan lopputulos, kertoo Eurogamer. Vuonna 2013 järjestetyn kampanjan tavoitteena oli 150 000 puntaa, mutta kokoon saatiin lopulta peräti 211 000 puntaa, eli n. 290 000 €. Eipä ihme, että projekti saatiin valmiiksi ja lopputulos näyttää sangen pätevältä.

Pelin julkaisuversion pitäisi tiedotteen mukaan tulla ladattavaksi Steamissa noin iltakahdeksalta paikallista aikaa. 10. huhtikuuta asti sen saa myös alennettuun hintaan 25,19€. Alta voit katsoa War for the Overworldin julkaistutrailerin.

Lisää luettavaa