Legendaarinen ajantappopeli pilalla? – Windows 10 tunkee mainoksia jopa pasianssiin!

Maksaisitko kympin vuodessa pasianssin premium-versiosta?

Ilmaispelattavien mobiilipelien mainokset saavat helposti raivon partaalle, mutta Windows 10 myötä ärsyttävistä pop up -mainoksista pääsee nyt kärsimään myös kotikoneella. Kotaku nimittäin raportoi, että eilen julkaistu käyttöjärjestelmä tunkee mainoksia jopa pasianssiin.

Windows 10 mukana tuleva pasianssi tuo ruudulle pelin keskeyttäviä mainoksia, jotka kestävät 15-30 sekuntia. Julkaistussa esimerkkikuvassa kyseessä on automainos.

Tarjolla on toki myös pasianssin premium-versio, jonka ensimmäinen huippuominaisuus on, yllätys yllätys, että siinä ei ole mainoksia. Mainoksia ei voi ohittaa, paitsi maksamalla puolitoista dollaria kuukaudessa tai vajaa kymppi vuodessa premium-versiosta.

Kärkkäimmät ehtivät tosin huomauttamaan, että jo pasianssin Windows 8.1 -versio toimii itseasiassa samalla tavoin, mutta Kotakun mukaan se ei tullut käyttöjärjestelmän mukana, vaan peli piti ladata erikseen. Windows 10 on ilmainen päivittää lähes kaikille Windows 7 ja 8 -versioille, joten tällaiset lisämaksukäytännöt saattavat olla seurausta itse käyttöjärjestelmän ilmaisuudesta.

Lisää luettavaa