L.A. Noiren henkistä perillistä ei tulla näkemään, kehittäjien yrityksistä huolimatta

Huonoja uutisia L.A. Noiren ystäville: Pelin ”henkiseksi perilliseksi” kutsuttu projekti on ilmeisesti lopullisesti kuopattu.

Asiasta kertovan PC Gamerin mukaan pelistudio Team Bondi ei ole virallisesti perunut peliä, mutta tuoreessa podcastissa studion kehittäjä Derek Proud käytännössä puhuu projektista menneessä muodossa. Proudin mukaan kaikki Team Bondin johtajat kamppailivat projektin puolesta, mutta se ei riittänyt peliä pelastamaan.

”Olimme kaikki intohimoisia asian suhteen. Mutta loppujen lopuksi niin siinä vain kävi”, Proud kommentoi kryptisesti.

Vuonna 2011 ilmestyneen L.A. Noiren perillinen kantoi rohkeaa nimeä Whore of the Orient. Pelin oli määrä tuoda L.A. Noiresta tuttu pelimuoto 1930-luvun Shanghaihin, joka kehittäjien mukaan oli aikanaan ainoa paikka maailmassa, jonne pääsi myös ilman passia.

”Siksi kaikki, jotka pakenivat jotakin, menivät Shanghaihin”, Proud kuvailee. ”Koko kaupunkia johti gangsteri nimeltä Big-Eared Du, ja se oli todella kiehtova aika, paikka ja miljöö.”

Harmin paikka, jos projekti on todellakin lopullisesti haudattu. Voimme vain toivoa, että Team Bondi pystyisi vielä palaamaan pelin pariin ja viemään työnsä loppuun.

Lisää luettavaa