Rockstar ja L.A. Noiren tehnyt Team Bondi riidoissa – syy Team Bondin sadistinen tiiminjohtaja

05.07.2011

Kaksi Team Bondin työntekijää kertoi Gamesindustry.biz-sivustolle, kuinka L.A. Noiren julkaisseen Rockstarin ja sen kehittäneen Team Bondin välit ovat jäätävässä kunnossa. Lähteiden mukaan – jotka haluavat luonnollisesti pysyä nimettöminä – Rockstar ei julkaise Team Bondin seuraavaa peliä.

Suurimmaksi pahikseksi on nousemassa Team Bondin L.A. Noiren kirjoittanut ja ohjannut Brendan McNamara, jonka kerrottiin johtaneen koko tiimiä rautaisella otteella, jossa kunnianhimo ylitti työntekijöiden hyvinvoinnin. Työntekijät joutuivat tekemään muun muassa 110 tunnin työviikkoja, ja McNamaran on kerrottu olleen muutenkin armoton ja herjaava työntekijöitään kohtaan. 130 pelin teossa mukana ollutta henkilöä on myös jätetty pois pelin lopputeksteistä.

Lähteet kertovat McNamaran pitävän itseään pelin menestyksen takeena, kun taas työntekijät ovat sitä mieltä, ettei peliä olisi koskaan saatu edes valmiiksi ilman Rockstarin markkinointia ja panostusta. Lähteet kertovat Rockstarin pelasteneen projektin omilla toimillaan.

Asiasta kertoi Eurogamer.

(Keskustele uutisesta)

Lisää luettavaa