Insomniac Games on kuullut pelaajia – PS4:n Spider-Man saa sittenkin toivotun ominaisuuden

Insomniac Games pyörsi aiemmat puheensa.

09.11.2020

Insomniac Games on päättänyt toteuttaa pelaajien toiveen koskien Marvel’s Spider-Manin tallennusten siirtomahdollisuutta PS4- ja PS5-version välillä.

Alun perin kerrottiin, että pelaajat eivät pystyisi lainkaan jatkamaan PS4:llä aloittamaansa seikkailuaan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Editionin mukana toimitettavalla Marvel’s Spider-Man: Remasteredilla. Nyt studio on kuitenkin pyörtänyt puheensa ja vahvistanut julkaisevansa pelin PS4-versioon päivityksen, jonka myötä olemassaolevat tallennukset on mahdollista siirtää tulevaan PS5-remasterointiin.

Lisäksi päivitys lisää peliin kolme aiemmin vahvistettua asustetta, joihin lukeutuvat Andrew Garfieldin tähdittämistä The Amazing Spider-Man -elokuvista tuttu Amazing-puku sekä Arachnid Rider- ja Armored Advanced -puku. Ilmaiseksi jaeltavan päivityksen on määrä saapua loppukuun tienoilla.


Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ilmestyy PlayStation 5:lle laitteen julkaisupäivänä, joka on täällä Suomessa 19. marraskuuta. PlayStation 4 -versio ilmestyy sen sijaan 12. marraskuuta.

Lisää luettavaa