Ikävä vanhoja Call of Duty -pelejä? – Ei hätää, Activision harkitsee remaster-versioita

Activisionin toimitusjohtaja haluaisi itsekin palata vanhempien pelien pariin.

Monien mielestä edelliset Call of Duty -pelit ovat olleet enemmän tai vähemmän vanhan kierrätystä ja pelisarjan parhaat päivät nähtiin jo muutamia vuosia sitten. Erityisesti Call of Duty 4: Modern Warfarella (2007) ja Call of Duty: Black Opsilla (2010) on vannoutuneet faninsa, joita varmasti kiinnostaisi myös uudelle sukupolvelle päivitetty versio suosikkipelistään.

Tämä toive ei välttämättä olekaan aivan tuulesta temmattu, sillä Call of Dutyn remaster-versiot ovat Activisionilla harkinnassa. Näin kommentoi yhtiön toimitusjohtaja Eric Hirshberg EGM Now -sivuston mukaan.

Hirshbergin mukaan remasterointi on resurssikysymys.

”Kyse on aina vaihtoehtoiskustannuksista, eli tarvitsemme kaikki työntekijät tehdäksemme sen sisällön, johon olemme jo sitoutuneet uusissa peleissämme,” Hirshberg toteaa. ”Aina täytyisi löytää loistavat ihmiset tekemään vaadittava työ.”

”Haluaisin todella pelata Modern Warfarea tai alkuperäistä Black Opsia. Niissä on paljon, mistä ammentaa. Ei mitään julkistuksia, mutta puhumme ja ajattelemme tätä paljon,”korostaa Hirshberg.

Aiempien Call of Duty -pelien suosiosta kertovat jo Metacriticin käyttäjäarviot: Esimerkiksi Modern Warfaren keskiarvo on PC:llä on korkea 8,4, kun taas tuoreimman Advanced Warfaren 4,4 ja sitä edeltäneen Call of Duty: Ghostsin vain 2,0. Jo tällä perusteella Activisionin kannattaisi harkita myös vanhojen pelien uutta käsittelyä.

Lisää luettavaa