Ikäluokituksesta vahvistusta huhuille: 2000-luvun parhaimmistoon kuuluva FPS-sarja kääntyy uudelle sukupolvelle

Erinomaisia uutisia BioShock-sarjan faneille! Näyttäisi nimittäin yhä vahvemmin siltä, että kaikki kolme BioShockia ovat kääntymässä uuden sukupolven konsoleille.

Tietoa tihkuu tällä kertaa Brasilian ikärajaluokituslautakunnalta, joka on antanut luokituksen tuoteelle nimeltä The BioShock Collection. Vaikka sisältö onkin toistaiseksi mysteeri, on aika selvää, että moinen boksi sisältää todennäköisesti BioShockin (2007), BioShock 2:n (2010), sekä BioShock Infiniten (2013), melko varmasti kaikkine laajennuksineen.

Luokituksen mukaan pelikokoelma tullaan julkaisemaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä PC:lle. Kuten PC Gamer kuitenkin huomauttaa, ei ole varmaa kuinka paljon pelit tulevat PC:llä poikkeamaan aiemmista julkaisuista parhailla grafiikka-asetuksilla, mutta konsoleilla eroa löytyy varmasti enemmänkin. Jäämme odottamaan kokoelman virallista julkistusta.

Uuden sukupolven käännös herättää myös yhden mielenkiintoisen kysymyksen: Tuleeko BioShock 2 sisältämään myös erinomaisen moninpelimoodinsa? Viihdyttävä moninpeli nimittäin kruunaisi julkaisun ja tekisi boksista pakko-ostoksen.

BioShock-sarja on myynyt maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa kappaletta, joten uuden sukupolven käännös tulee varmasti iloisena uutisena monille pelaajille. Samalla se povaa tietysti hyvää myös pelisarjan tulevaisuudelle, sillä kuten Gears of Warin Xbox One -käännöksestä olemme viimeistään oppineet, uuden sukupolven käännöksillä pohjustetaan usein myös koko sarjan jatkumista uudella alustalla.

Lisää luettavaa