Huhu: Dark Souls 3 näyttäisi tulevan ensi vuonna, ensimmäiset kuvat ja tiedot vuotaneet

Tummanpuhuva roolipelisarja saa kolmannen osansa vuonna 2016, mikäli tuoreimpaan tietovuotoon on uskominen.

Roolipelimaailma on vasta toipumassa PS4:n yksinoikeuspeli Bloodbornesta, kun jo kiirii tietoja From Softwaren seuraavasta suuresta julkaisusta. YouTube-kanava The Know uutisoi perjantaina saaneensa haltuunsa ainutlaatuisen vuodon, joka sisältää paitsi kuvia Dark Souls III:sta, myös tarkempia tietoja itse pelistä.

Dark Souls -pelisarjan kolmas osa ilmestyy kanavan mukaan ensi vuonna ainakin Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. PC-version kohdalle on kanavan saamissa dokumenteissa merkitty kuitenkin vain ”neuvoteltavissa.” Tämä tarkoittanee, että PC-version tekemistä ei vielä ole päätetty.

Dark Souls III tulee tarjoamaan kymmenen pelaajaluokkaa, jotka ovat saatavilla heti pelin alussa. Lisäksi se tulee sisältämään 45 uutta vihollista ja 15 boss-vastustajaa. Pelin pitäisi sisältää tunnin verran välivideoita ja tukea 1-4 pelaajan yhteispeliä. Lisää paljastuksia näet alla olevalta The Know -kanavan videolta.

Asiasta uutisoivan Rock, Paper Shotgun -sivuston mukaan The Know vaikuttaisi saaneen käsiinsä pelin markkinointimateriaaleja, jotka kenties tullaan julkistamaan ensi viikolla E3-messuilla. Sitä odotellessamme joudumme tyytymään näihin, toki hieman epävarmoihin tietoihin.