Onpahan taas älytön saavutus: Kevään haastavin hittipeli läpi kitaraohjaimella!

Pelistriimaaja läpäisi Bloodbornen Rock Band -ohjaimella.

Jos Bloodborne tuntui liian helpolta ja kaipaisit lisähaastetta peliin, otapa mallia Benjamin ”bearzly” Gwinistä. Hän nimitttäin läpäisi vaikeana pidetyn pelin pelkällä Rock Bandin kitaraohjaimella.

Polygonin mukaan Twitch-palvelussa pelejään striimaava Gwin ei ole ensimmäistä kertaa näissä puuhissa, vaan tyyppi on itseasiassa jo aiemmin läpäissyt kitaraohjaimella sekä Dark Soulsin että Dark Souls II:n, ja jälkimmäinen taittui häneltä myös Donkey Kongan rumpuohjaimella. Omien sanojensa mukaan Gwin tavoittelee haastavia läpipeluita kamalilla ohjaimilla.

PS4:n yksinoikeuspelin läpäisy kitaraohjaimella ei ole mahdonta, vaikkei Rock Bandia olekaan konsolille (vielä) julkaistu. Gwin käytti ConsoleTunerin valmistamaa Titan One USB -liitintä, jolla hän pystyi yhdistämään Xbox 360:lle tarkoitetun Rock Band -ohjaimen Pleikkariinsa. Kuten Polygonin julkaisemasta kuvastakin käy ilmi, olivat kitaraojaimen painikkeet aivan käsittämättömät toimintaroolipelille, mutta ehkäpä tällaista haastetta Gwin juuri kaipasikin.

Alla olevalta videolta voit nähdä kuinka kitarasankari peittoaa The Shadow of Yharnam -boss-taistelun. Aika älytöntä menoa.

Lisää luettavaa