Halo 5: Guardiansin kampanja on suurempi kuin missään aiemmassa Halo-pelissä

Halo 5:n kampanjasta saadaan lisätietoja.

Halo 5: Guardians on varmasti monen Xbox-pelaajan odotetuin peli, ja lokakuun lopulla ilmestyvästä pelistä tihkuu koko ajan lisää tietoja. Nyt Xbox Achievements on julkaissut oman raporttinsa Halo 5 -demosta, jota he pääsivät kokeilemaan.

Kaikkia pelaajia miellyttää varmasti tieto, että Halo 5:n kampanja on valtava. Sen kerrotaan itseasiassa olevan suurempi kuin missään sarjan aiemmassa pelissä, vaikka mitään varsinaista arviota kestosta ei ainakaan Xbox Achievementsin artikkelissa mainita.

Suuruus näkyy myös yksittäisissä tasoissa, sillä sivustolle annetun demon kaksi tasoa olivat monikerroksisia ja valtavia. Heidän arvionsa mukaan tasot ovat kaksi kertaa suurempia kuin Halo 4:n (2012) suurimmat alueet.

Halo 5:n kampanjassa tarinaa seurataan kahdesta näkökulmasta. Pelaaja pelaa vuoroin Master Chiefillä ja vuoroin Halo: Nightfallista tutulla Agent Lockella. Molemmilla on oma kolmihenkinen tiiminsä, jolle voi myös yksinpelissä antaa yksinkertaisia komentoja.

Halo 5 on suunniteltu lähtökohtaisesti moninpeliä varten, ja Xbox Achivementsin mukaan peliin liittyminen toimiikin saumattomasti. Pelaajat voivat siis online-pelissä astua jonkun Master Chiefin tai Locken yksikön jäsenen saappaisiin ja lähteä kun huvittaa.

Kiinnostavia yksityiskohtia on myös se, että Master Chief on sivuston mukaan puheliaampi kuin aiemmissa peleissä. Raportissa mainitaan myös, että tarinassa kohdataan aiemmista peleistä tuttuja kasvoja, kuten Halo 2 (2004) ja Halo 3 (2007) -peleissä keskeistä roolia näytellyt Arbiter.

Halo 5: Guardians ilmestyy maailmanlaajuisesti 27. lokakuuta yksinoikeudella Xbox Onelle.

Lisää luettavaa