Guilty Gear -studion Dragon Ball -mätkintä laajentuu nostalgisella kaksikolla – myös Switch-versiosta lisätietoa

Perusmuodon omaavat Goku ja Vegeta liittyvät Dragon Ball FighterZin hahmokaartiin.

24.07.2018

Arc System Worksin Dragon Ball FighterZ on laajentumassa ensi kuun aikana jo aiemmin huhutulla Gokulla ja Vegetalla.

Dragon Ball Z -sarjan alkutaipaleilta tutut hahmoversiot rientävät taistelukentille ilman myöhemmin sarjassa saavuttamiaan Super Saiyan -voimiaan. Näistä perus-Vegeta luottaa muun muassa pitkän kantaman Galick Gun- ja Galaxy Breaker-erikoisliikkeisiin, kun taas tavallisella Gokulla on hallussaan tämän liikesarjoja nopeuttava Kaioken sekä vanha kunnon Spirit Bomb. Hahmoista kumpikin on lunastettavissa tuttuun tapaan joko osana 35 euron kausikorttia tai erikseen 4,95 eurolla. Tarkemmin hahmojen liikearsenaaliin voi perehtyä tuoreilta esittelyvideoilta, jotka on nähtävissä uutisen lopusta. Pelin koodista tehtyjen löytöjen mukaan hahmovalikoiman on määrä täydentyä vielä Coolerilla sekä Android 17:lla.

Myös Dragon Ball FighterZin tulevasta Switch-versiosta on julkistettu ripaus uutta tietoa. Muista alustavastineistaan poiketen Switch-käännöksen on nimittäin vahvistettu päästävän ottelemaan myös kolmihenkistä joukkuetta pienemmälläkin tiimillä. Lisäksi saman laitteen äärellä pelaaminen luonnistuu sekin peräti kuuden pelaajan porukassa. Ennen virallista julkaisuaan Switchin omistajia hellitään vielä avoimella betatestillä, jonka on määrä käynnistyä elokuun paikkeilla.

Tähän mennessä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle julkaistu Dragon Ball FighterZ saadaan Nintendo Switchille 28. syyskuuta.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa