GTA V oli saamaisillaan tarinasisältöä, mutta moinen peruttiin viime tingassa – Trevorin näyttelijä ehti jo kuvata materiaalia laajennusta varten

Ei tullut tarinasisältöä, ei.

23.04.2024

Grand Theft Auto V ei ole koskaan saanut tarinasisältöä, mutta kaukana moinen ei ollut.

Trevorin näyttelijä Steven Ogg kertoi reunion-henkisessä Q&A-lähetyksessä ehtineensä jo liikekaappausstudioon nauhoittamaan materiaalia Agent Trevor -laajennusta silmällä pitäen. Tarinalisärissä Trevor olisi ajautunut jollain ilveellä lainvalvojien puolelle, vaikka kaiken taustalla olisi ollut edelleen tuttu ja aavistuksen vinksahtanut antisankarimme.

Michaelin näyttelijä Ned Luke puolestaan kertoi, että Rockstarin tarkoituksena oli jossain vaiheessa tehdä jokaiselle pääkolmikosta oma laajennuksensa, mutta GTA Onlinen jättimenestys muutti lopulta suunnitelmia. Juonellista lisäsisältöähän ei ole nähty tähänkään päivään mennessä Onlinen pieniä minitarinoita lukuun ottamatta.

Vuonna 2013 julkaistu Grand Theft Auto V on ilmestynyt sittemmin peräti kolmelle laitesukupolvelle kohottaen sen liki 200 miljoonan myynneillä pelihistorian toiseksi myydyimmäksi nimikkeeksi heti Minecraftin perään.

Saagan seuraava osa Grand Theft Auto VI julkaistaan ensi vuoden aikana.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa