Ennen Disney-ostoa ja uusia elokuvia, LucasArtsin suunnittelija kaavaili Star Warsin seitsemännestä osasta videopeliä

Star Warsin seitsemäs pääelokuva The Force Awakens avasi virallisesti uuden aikakauden Tähtien Sodan historiassa. Mutta seitsemäs episodi olisi voinut olla kovin erilainen.

Jo vuonna 2004 LucasArtsilla nimittäin pyöriteltiin pelikonseptia, joka olisi ollut pelimuotoinen Episode VII. Tämän yhdelle paperille luonnostellut kuvauksen takana oli tänä vuonna ilmestyvän Mafia III -pelin luova johtaja Haden Blackman.

Blackman kertoi Game Informerin mukaan muinaisesta peli-ideastaan tuoreessa haastattelussa. Hänen luonnoksessaan seitsemännen episodin pääosassa olisi ollut Luke Skywalkerin poika nimeltä Ben. Tämä hahmo olisi kamppaillut Voiman valoisan ja pimeän puolen välillä, ja ilmeisesti taistellut myös Han Soloa vastaan.

Kuulostaako tutulta? – Ei ihme, sillä Blackmanin luonnos osui hyvin lähelle The Force Awakensia ja Kylo Renin hahmoa, vaikka hän nyt sattuukin olemaan Hanin ja Leian poika, eikä Luken.

Blackmanin Star Wars -peliä varten ei kuitenkaan koskaan tehty muuta kuin lyhyt luonnos, hieman kuvituksia, sekä logo. Peliä ei koskaan hyväksytty varsinaiseen kehitykseen.

Lisää luettavaa