Borderlands-leffa on vieläkin tuloillaan ja sille kirjoitetaan ”rajua, R-luokitettua” käsikirjoitusta

Tulipa Borderlands-elokuva olemaan hyvä tai ei, niin ainakin sen luulisi olevan raaka. Näin voi päätellä The Hollywood Reporterin uutisesta, jonka mukaan leffalle kirjoitetaan parhaillaan ”rajua, R-luokitettua käsikirjoitusta.”

Yhdysvaltain ”R-rating” vastaa suurin piirtein kotimaista K16-luokitusta, mutta oikeasti se tarkoittaa, että nuoremmat kuin 17-vuotiaat pääsevät elokuvaan vain vanhemman kanssa. Alkuvuoden yllätyshitti Deadpool sai Yhdysvalloissa R-luokituksen ja Suomessa sen ikäraja oli K16.

Borderlands-elokuvan käsikirjoittajaksi on buukattu Aaron Berg, joka tunnetaan ilmeisesti lähinnä tulevasta G. I. Joe 3:sta. Tämä ei vielä erityisesti vakuuta leffan mahdollisuuksista, mutta tuottajana häärii onneksi Marvelin X-Men ja Iron Man -elokuvien parissa aiemmin työskennellyt Avi Arad, joten jotain toivoa näyttäisi olevan.

Borderlands-sarjan pelejä on myyty yli 26 miljoonaa kappaletta, joten elokuvan tuotantoon on varmasti taloudellista kiinnostusta. Deadpoolin mieletön menestys on myös varmasti rohkaissut studiota nostamaan ikärajaa tavallista PG-13 -luokitusta korkeammalle.

Lisää luettavaa