The Last of Us -elokuva on päätynyt tuotantolimboon, toteaa pelin käsikirjoittaja

Kuten Naughty Dogin Uncharted -sarjasta, myös ylistetystä The Last of Us -pelistä on tekeillä elokuva – ainakin nimellisesti.

The Last of Us -pelin kirjoittanut Neil Druckmann kertoi nimittäin puolitoista vuotta sitten, että hän oli kirjoittanut elokuvalle käsikirjoituksen ja että kässärille järjestettiin jopa ”table read”, eli se luettiin yhdessä näyttelijöiden kanssa. Nyt Druckmann kuitenkin kertoo, että leffa on joutunut tuotantolimboon.

”Sen kanssa ei ole tehty mitään puoleentoista vuoteen”, Druckmann kertoo Destructoidin mukaan.

Alunperin Druckmann on kuvaillut, että The Last of Usin filmatisointi olisi ”melko uskollinen” pelille, mutta sisältäisi kuitenkin myös isoja muutoksia.

Naughty Dog on kuitenkin vain jossain määrin mukana molempien peliensä filmatisointien tuotannossa. Uncharted-leffan ensi-iltapäiväksi on yhä suunnitteilla 30. kesäkuuta 2017, mutta Druckmann ei tiedä, missä tilassa projekti todellisuudessa on.

”Viimeisin mitä olen kuullut on, että he hankkivat uuden käsikirjoittajan, mutta emme ole nähneet mitään vähään aikaan,” Druckmann selittää.

Toivottavasti ainakin The Last of Us -elokuvan tuotanto saadaan polkaistua uudelleen käyntiin, sillä draamallisesti vaikuttava peli on niitä harvoja videopelejä, joista voisi saada todella upean elokuvan.

Lisää luettavaa