BioShock-kehittäjien projekti sai rahat kokoon Kickstarterissa – Kiinnostava kauhupeli luvassa ensi vuonna

Kauhupeli Perceptionia saadaan odottaa vielä kokonainen vuosi.

Kekseliäs kauhupeli Perception on saanut Kickstarterin kautta rahoituksensa kokoon, mikä tarkoittaa, että peli ilmestyy oletettavasti kesäkuussa 2016. Perception on uutisen kirjoitushetkellä ylittänyt 150 000 dollarin rajapyykin, eikä keräysaika ole vielä edes päättynyt.

Perception on omaperäinen peli, jossa pelaaja astuu sokean naisen saappaisiin. First-person -pelissä maailma näyttäytyy vain äänien ja kaikujen kautta, mikä muodostaa Perceptionin uniikin visuaalisen ilmeen.

Peliä kehittävän The Deep End Gamesin takana on joukko konkareita, jotka ovat työskennelleet muun muassa BioShock ja Dead Space -pelien parissa. Pääkehittäjä Bill Gardner on entinen Irrational Gamesin työntekijä, joka muun muassa suunnitteli tasoja alkuperäiseen BioShockiin. Hänen rinnallaan Perceptionia työstävät muun muassa BioShock Infiniten äänivastaava Jim Bonney ja samaisen pelin Songbird-linnunkin piirustellut hahmosuunnittelija Robb Waters.

The Deep End Games on Eurogamerin mukaan myös juuri julkistanut, että peli tulee sisältämään kaksi moodia: Silent Night -versiossa päähenkilö Cassie ei puhu lainkaan, joten pelajaat voivat valita millaisen pelikokemuksen haluavat.

Alta voit katsoa Perceptionin pelitrailerin ja lisää infoa löytyy Kickstarter-sivulta.

YouTube video

Lisää luettavaa