Bethesdalta tyly vastaus uuden Elder Scrollsin odottajille – ”Me emme ole mikään myyntiautomaatti”

12.08.2016

Tällä hetkellä Bethesda työstää kahta isoa projektia, joista kumpikaan ei ilmeisestikään ole Elder Scrolls tai Fallout. Kyseessä onkin pelistudio, joka tekee omat päätöksensä. Studion Pete Hines teki selväksi tuoreessa haastattelussaan.

Tämä studio ei ole mikään myyntiautomaatti. He eivät ole kaksinappinen myyntiautomaatti, josta ensin painietaan Elder Scrollsia ja sitten Falloutia ja sitten Elder Scrollsia ja sitten taas Falloutia… Kyseessä on äärimmäisen taitava studio, jossa työskentelee luovia ihmisiä. He ovat nyt tehneet putkeen neljä peliä, jotka kaikki olivat nimeltään Vuoden pelejä, ja heillä on oikeus valita itse, mikä heitä kiinnostaa seuraavaksi ja mihin suuntaan he haluavat mennä.

 

Minä itsekin olen erittäin halukas kysymään kysymyksiä, mutta en aio kyseenalaistaa Todd Howardin päätöstä, kun hän kertoo, mitä he haluavat tehdä seuraavaksi ja että Elder Scrolls VI tapahtuu sitten joskus. Hänellä on syynsä, ja uskoisin, että kun aikaa kuluu, niin nämä syyt käyvät selviksi myös yleisölle tai sitten eivät. Joka tapauksessa, näillä ihmisillä on oikeus olla tekemättä pelkkiä Elder Scrolls -pelejä Elder Scrolls -pelien jälkeen, ja juurikin tämän takia he tekivät välissä Falloutin. Heillä on myös oikeus venytellä jalkojaan ja kokeilla jotakin muuta tai tehdä jotakin erilaista. Tiedän jo, mitä he työstävät seuraavalle vuosikymmenellä, ja minusta kaikki nuo projektit ovat todella jännittäviä eri syistä, ja kun ne lopulta julkaistaan, niin ihmiset tulevat nauttimaan niistä juuri sellaisina kuin ne ovat.

Lisää luettavaa