Bethesda nöyränä seuraavasta hittipelistään: ”Sen ei tarvitse myydä yhtä paljon kuin Fallout 4”

25.09.2016

Kun Fallout 4 viime vuonna julkaistiin, ei sen paljastuksesta ollut vielä kulunut kovinkaan paljon aikaa. Hype ehti kuitenkin myllätä pelin ympärillä villinä, kunnes se viimein julkaistiin ja päätyi monien Vuoden peli -tittelin voittajaksi.

Nyt Bethesda on kuitenkin kääntänyt katseensa firman seuraavaan suureen julkaisuun, monipuolisuudesta ja valinnanvarasta tunnettuun Dishonored 2:een, joka on jatko-osa vuoden 2012 pelille.

 

Tuore Dishonored 2 julkaistaan marraskuun 11. päivä, mutta sen ympärillä kuhistaan huomattavasti vähemmän kuin Fallout 4:n ympärillä tehtiin. Bethesdaa tämä ei kuitenkaan haittaa.

Olemme melko hyviä katselemaan pelejämme siitä näkökulmasta, mikä niiden potentiaali on. Emme ajattele, että Doomin tai Dishonored 2:n pitäisi pärjätä yhtä hyvin kuin Fallout 4:n. Mielestäni se ei olisi reilua näitä pelejä tai niiden kehittäjiä kohtaan”, Bethesdan Pete Hines selitti MCV:n haastattelussa.

En usko, että kukaan pelaaja koskaan voisi katsoa Dishonored 2:ta ja sanoa, että ’Todellakin, tällä pelillä on sama potentiaali kuin Skyrimilla’. Kyseessä on eri peli eri studiolta. Se voi kuitenkin saavuttaa valtavaa menestystä olematta Skyrim”, Hines jatkoi.

Onhan Dishonored 2 maailmaltaan selkeästi synkempi ja ehkäpä enemmän vielä aikuiseen makuun oleva peli kuin Fallout 4 ja Skyrim, jotka tuntuvat olevan varsin monenkin pelaajan suosiossa. Ja onhan kyseessä nyt ylipäätään tuoreempi pelisarjakin.

Tilt uutisoi aiemmin Dishonored 2:n uudesta hienosta trailerista täällä.

Lisää luettavaa