Battle of Boomers -peliturnaus tekee odotetun paluun

Esports-tiimit, somevaikuttajat, insinöörit, opiskelijat ja amatöörit: It is time!

26.10.2022

”Tällä kertaa Battle of Boomers & Engineers -nimellä kulkeva peliturnauksemme jatkaa siitä mihin keväällä 2021 huomiota herättänyt pilottiturnauksemme päättyi”, kommentoi Visionistin perustaja Jiri Koivuniemi. ”Boomers-nimitys pohjautuu nykyteinien nimittelyyn, jonka perusteella kaikki aikuiset ovat boomereita. Halusimme itseironisesta nimestämme huolimatta laajentaa kohderyhmää ja päätimme, että nyt on aika pelaajasukupolvien väliselle turnaukselle. Nimikumppanimme Insinööriliitto tarjosi tähän erinomaisen mahdollisuuden, koska heidän 70 000 jäsenestään löytyy kaikenikäisiä pelaajia.”

Battle of Boomers -turnauskonsepti tuo pelaajalegendoille mahdollisuuden pidentää peliuraansa mielekkäällä tavalla. Konseptin peliturnaukset ovat rennompia, mutta silti niissä on merkittävät rahapalkinnot. Samalla turnaukset tarjoavat katsojille taktisinta ja taitavinta kilpapelaamista entistä viihteellisemmässä muodossa.

Battle of Boomers & Engineers tuo yhä useammalle amatööripelaajalle mahdollisuuden osallistua oikeaan kilpapeliturnaukseen. Turnauskarsinnat alkavat 26.10.2022 ja lopulliseen 3. joulukuuta järjestettävään Counter-Strike-finaaliturnaukseen osallistuu neljä tiimiä, joissa kussakin pelaa kolme pelaajaa. Näistä tiimeistä kaksi kulkee Suomen tunnetuimpien CS:GO-organisaatioiden nimissä eli mukana olevat eSports-ammattilaistiimit ovat ENCE ja HAVU.

ENCE-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Joona “natu” Leppänen, tunnettu somevaikuttaja Eetu “Eeddspeaks” Pesonen ja insinööripelaaja. HAVU-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola, tunnettu somevaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen ja insinööripelaaja.

Insinööriliiton jäsenille ja opiskelijajäsenille järjestetään kaksi eri karsintakisaa. Insinöörien kaksi parasta pelaajaa pääsee mukaan ammattilaistiimeihin, ja opiskelijoista kolme parasta muodostavat finaaliturnaukseen oman opiskelijatiimin. Samaan aikaan järjestetään myös kaikille amatööripelaajille avoin karsintakisa, jonka kolme parasta muodostavat finaalin neljännen tiimin. Kaikki kolme eri kohderyhmille suunnattua karsintaa järjestetään Battle of Boomers & Engineers -taitokartalla nopeuskisana 26.10.-20.11.2022 välisenä aikana. Taitokartalla omaa aikaansa voi yrittää parantaa itsenäisesti niin monta kertaa kuin haluaa itselleen sopivina ajankohtina. Lisätietoja kaikista karsinnoista löytyy osoitteesta www.battleofboomers.gg.

Kaikki neljä finaalissa nähtävää tiimiä kisaavat merkittävästä 5 000 euron palkintopotista yleisön ennakkoon äänestämillä pelikartoilla. Turnauksen mahdollistaa nimikumppani Insinööriliitto ja heitä tukee turnauksen toisena kumppanina vakuutusyhtiö Turva.

Kilpapelitapahtumien järjestäjä Finnish Esports League (FEL) vastaa finaaliturnauksen varsinaisesta toteutuksesta. Finaaliturnaus pelataan etäyhteyksin ja se striimataan suorana lähetyksenä ainakin Ilta-Sanomien Twitch-, ISTV- ja Ruutu-videopalvelujen kautta 3. joulukuuta kello 14.00 alkaen.

ESITTELYVIDEO:

TURNAUSKARSINTOJEN ESITTELYVIDEO:

Lisää luettavaa