Alavalaistu ja toimintoja täynnä oleva Razer BlackWidow V4 Pro toimii 8 000 Hz:n päivitysnopeudella

Todellinen pelipöydän taisteluasema.

16.02.2023

Razer julkisti tänään uuden Razer BlackWidow V4 Pro -näppäimistön. Se on täynnä ominaisuuksia niin pelaajille kuin pc-harrastajille, jotta he voivat muokata itsellensä täydellisesti sopivat peliasetukset. Uusi Razer Command Dial, omat makronäppäimet, kattava Razer Chroma RGB -valaistus, mekaaniset Razer-kytkimet ja omat mediaohjaimet pitävät huolen, että BlackWidow V4 Pro soveltuu kaikenlaisille pelaajille.

”Pelaajat ovat rakastaneet BlackWidow-mallistoa siitä lähtien, kun se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2010″, sanoo Razerin PC Gaming -divisioonan johtaja Barrie Ooi. ”BlackWidow V4 Pro -mallissa on helposti muokattava Razer Command Dial ja omat makronäppäimet, jotka antavat käyttäjille entistäkin paremman hallinnan. Näppäimistössä on myös 3-puoleinen näppäimistön alavalaistus ja näppäinkohtainen valaistus, joka toimii saumattomasti Razer Chroma RGB -valaistusekosysteemin kanssa tarjoten todella mukaansatempaavan pelikokemuksen.”

Toimintoja täyteen ahdettu näppäimistö on saatavilla niin vihreillä (clicky) kuin keltaisilla (linear) kytkimillä. ABS-näppäinhatuilla varustetut näppäimet kestävät sata miljoonaa painallusta.

Toiminnot:
– mekaaniset Razer-kytkimet (linear/clicky)
– Razer Chroma RGB
– Razer Synapse -enabloitu
– 5052 alumiiniseoskotelo
– ABS-näppäimistöhatut
– Razer Command Dial
– 5 makronäppäintä
– 3 sivumakronäppäintä
– mediarulla + neljä medianäppäintä
– USB 2.0 -läpivienti
– irroitettava USB-C-kaapeli
– voidellut vakauttimet
– magneettinen rannetuki
– 5 profiilia
– 8 000 Hz:n päivitysnopeus

Razer BlackWidow V4 Pro on ostettavissa nyt osoitteesta Razer.com hintaan 269,99 euroa.

Lisää luettavaa