Aihe: world of warcraft

Online-peliä ei puhelun takia keskeytetä! – Ei, vaikka langan toisessa päässä tarjottaisiin roolia Teräsmies-leffaan

Henry Cavill on tuoreen Batman v Superman -leffan myötä esittänyt Teräsmiestä jo kahdessa elokuvassa, mutta ennen vuoden 2013 Man of Steelin tekemistä Cavill oli missata koko roolitarjouksen – MMO-pelin takia. 

Hollywood-näyttelijä kertoo WoWin pelastaneen elämänsä – ”Olin lihava, laiska ja onnellisempi kuin koskaan”

Monesti ajatellaan, että liika pelien pelaaminen on huono asia. Noh, liika on aina liikaa ja vedenjuontiinkin voi kuolla, mutta se, että pelaa paljon, ei aina ole ainoastaan haitallista.
Robert Kazinsky, joka näyttelee tulevassa Warcraft-elokuvassa Orgrim Doomhammeria, oli tällä viikolla vieraana Conan O’Brienin show’ssa. Hän kertoi tarinan siitä, kuinka World of Warcraftin eli kotoisammin WoWin pelaaminen teki hänet lihavaksi, laiskaksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan.
Kazinsky oli näytellyt isobritannialaisessa EastEnders-saippuaoopperassa kolme vuotta, kun asiat alkoivat mennä pahasti pieleen. Hänen hahmonsa televisiossa oli vauvoja kidnappaava nilkki, joten porukka kaduilla alkoi huutelemaan hänelle ilkeyksiä ja antamaan hänelle pubissa juovuksissa nyrkistä. Monilla ihmisillä hämärtyy todellisuuden ja viihteen raja.
Kazinsky ei uskaltanut enää näyttää naamaansa ihmisten ilmoilla, vaan linnoittautui kotiinsa pelaamaan World of Warcraftia. Pelin maailmassa häntä ei kohdeltu EastEnders-kelminä, vaan hän kertoo saaneensa ystäviä sellaisena kuin oli – ei sellaisena kuin mitä hän näytteli. Pelaajien ystävällisyys antoi hänelle vähitellen takaisin hänen itseluottamuksensa.

Onko nimi Troy Baker entuudestaan tuttu? Todennäköisesti olet pelannut useita pelejä, joissa hän näyttelee

Nykypäivänä ääninäyttely on iso osa lähestulkoon peliä kuin peliä. Elokuvien mentyä entistäkin elokuvamaisempaan suuntaan, on peleistä tullut audiovisuaalisia kokemuksia, joissa äänimaailma ja grafiikka yhdistyvät. Harvemmin enää näkee pelejä, joissa kommunikoitaisiin vain ja ainoastaan tekstillä.