Hollywood-näyttelijä kertoo WoWin pelastaneen elämänsä – ”Olin lihava, laiska ja onnellisempi kuin koskaan”

30.01.2016

Monesti ajatellaan, että liika pelien pelaaminen on huono asia. Noh, liika on aina liikaa ja vedenjuontiinkin voi kuolla, mutta se, että pelaa paljon, ei aina ole ainoastaan haitallista.

Robert Kazinsky, joka näyttelee tulevassa Warcraft-elokuvassa Orgrim Doomhammeria, oli tällä viikolla vieraana Conan O’Brienin show’ssa. Hän kertoi tarinan siitä, kuinka World of Warcraftin eli kotoisammin WoWin pelaaminen teki hänet lihavaksi, laiskaksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan.

Kazinsky oli näytellyt isobritannialaisessa EastEnders-saippuaoopperassa kolme vuotta, kun asiat alkoivat mennä pahasti pieleen. Hänen hahmonsa televisiossa oli vauvoja kidnappaava nilkki, joten porukka kaduilla alkoi huutelemaan hänelle ilkeyksiä ja antamaan hänelle pubissa juovuksissa nyrkistä. Monilla ihmisillä hämärtyy todellisuuden ja viihteen raja.

Kazinsky ei uskaltanut enää näyttää naamaansa ihmisten ilmoilla, vaan linnoittautui kotiinsa pelaamaan World of Warcraftia. Pelin maailmassa häntä ei kohdeltu EastEnders-kelminä, vaan hän kertoo saaneensa ystäviä sellaisena kuin oli – ei sellaisena kuin mitä hän näytteli. Pelaajien ystävällisyys antoi hänelle vähitellen takaisin hänen itseluottamuksensa.

 

Pystyin muodostamaan uusia ihmissuhteita ilman pelaajien ennakkoluuloja ja sain vähitellen pelistä sellaista, mikä, uskokaa tai älkää, vaikutti itsevarmuuteeni ja pian jo sai minut taas uskomaan itseeni”, Kazinsky kertoi Conanin haastattelussa. ”Sanoisin World of Warcraftin pelastaneen henkeni”.

 

Warcraft Movie Actor Tells Conan O'Brien How World Of Warcraft Saved His Life

Hetkessä positiivinen muutos ei kuitenkaan tapahtunut.

Nettiroolipelin tenho houkutteli pohjalla olleen Kazinskyn pauloihinsa kahdeksi vuodeksi. Hän pelasi jopa 18 tuntia päivässä, sai lähes 25 kiloa lisää painoa ja tumppaili tupakoitaan tietokoneensa viereen aseteltuihin limutölkkeihin.

 

Nykyisin Kazinskylla menee kuitenkin hyvin. Hänellä on mukava tyttöystävä ja hän on yksi Warcraft-elokuvan päätähdistä, minkä lisäksi hän näyttelee Second Chance -nimisessä tv-sarjassa. Tästä huolimatta hän muistelee WoW-päiviään kaiholla.

”En ole koskaan ollut onnellisempi kuin silloin kun olin todella lihava eikä kukaan odottanut minulta mitään, vaan pelailin vain videopelejä.”

Conan-haastattelun näet alta.

 

Lisää luettavaa