Aihe: GTA

Upea maraton-video GTA:ssa – kaljaa, konnia ja kauniita maisemia

Tämän illan GTA-fanivideo tulee Youtube-käyttäjä Berdulta. Videossa kolme miestä maratoonaa, tai no, juoksee Los Santosin silmää hivelevissä maisemissa. GTA-tyylisesti tähän eräänlaiseen roadtrippiin kuuluu kuitenkin myös aseita ja muita omituisuuksia. Kokonaisuuden kruunaa hieman liiankin rento musiikki.

GTA V -pelaaja loi uudelleen kohtauksen kuuluisasta elokuvasta

Taas kerran on joku kekseliäs Grand Theft Auto -pelaaja nähnyt valtavasti vaivaa tehdäkseen GTA V -pelillä jotain sellaista, mitä muut eivät olleet vielä keksineet. DomesticMango-niminen Youtube-käyttäjä on nimittäin näytellyt pelin sisällä uudelleen klassisen kohtauksen The Fast and the Furious -elokuvasta. Kohtauksessa Vin Diesel ja Paul Walker ajavat autoilla ohi junaradasta juuri ennen kuin valtava lokomotiivi osuu heihin.

Huippusuosittu jalkapalloilija Cristiano Ronaldo vieraili GTA:ssa – katso pähkähullu video

Grand Theft Auto se jatkaa pyörimistä uutisissa. Siinä missä tavallisesti pelit ovat ”vain pelejä”, on GTA kuin oma maailmansa, jossa aina sattuu ja tapahtuu. Milloin joku on törmännyt pelissä valtavaan kolariin, milloin joku on tehnyt uskomattoman lentokonetempun ja milloin pelin kautta on tehty parodioita vanhoista elokuvista ja TV-sarjoista.