Ristiriitaista tietoa tarjolla: Tuleeko GTA V:lle tarinallista laajennusta vai ei?

Grand Theft Auto V:n mahdollisesta tarinalisäristä ei vieläkään saada tietoa.

Grand Theft Auto V on toistaiseksi saanut laajennuksia ainoastaan GTA Onlinen puolella. Ja vaikka ilmainen Heists-lisäosa on moninpelaajia miellyttänytkin, moni varmasti kaipaisi lisää sisältöä myös pääpelin puolelle. Onko sellaista luvassa?

Vuosi sitten, antaessaan vuoden 2013 finanssiraporttia Take-Two Interactiven johtaja Karl Slatoff mainitsi, että GTA V:lle olisi kehiteillä ”tarinamoodin sisältöä”. Game Informer kuitenkin raportoi nyt, että yhtiön tuoreimmassa finanssivuoden päätöksessä ei tällaisesta puhuttu mitään. Analyytikko Doug Creutz otti asiakseen jopa kysyä aiemmista lupauksista, mihin toimitusjohtaja Strauss Zelnick vastasi kieltämällä, että tarinallisesta laajennuksesta olisi mitään puhuttu.

Game Informer tiedusteli asiaa jälkikäteen suoraan Take-Twolta. Kommunikaatiojohtaja Alan Lewis vahvisti, että ”yli vuosi sitten Rockstar Games sanoi suunnittelevansa tarinallista sisältöä Grand Theft Auto V:een.”

”Mitään uutta informaatiota ei kuitenkaan ole sittemin julkistettu. Kuten tavallista, annamme Rockstar Gamesin jakaa tietoa peleistään kun he itse ovat siihen valmiita,” Lewis painottaa.

GTA V:een saattaa siis olla kehitteillä tarinallista lisäsisältöä, mutta yhtiö ei ainakaan ole halukas asiaa kommentoimaan. Toisaalta sisällön maininta vuosi sitten ja koko maininnan kieltäminen tänä vuonna voivat viitata myös siihen, että tarinasisällön kehitystä ei ole viety pidemmälle.

Emme siis voi muuta kuin toivoa, että Rockstar ottaisi huomioon myös GTA-pelaajat, jotka eivät ole GTA Onlinesta  innostuneet. GTA V:n maailma on niin elävä ja rikas, että sen puitteissa viettäisi mielellään lisääkin pelitunteja.