Huhumylly pyörii: On vielä mahdollista, että Fallout 4 tulee myös vanhan sukupolven konsoleille

Tuleeko Fallout 4 myös PS3 ja Xbox 360 -konsoleille?

Fallout 4 julkistettiin aiemmin tänään näyttävällä trailerilla, jonka voit katsoa alta. Lisää pelistä saadaan tietää 14. kesäkuuta Bethesdan E3-messujen konferenssissa, mutta tällä hetkellä on tiedossa, että postapokalyptinen roolipeli tulee ilmestymään PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Tämä on toki ikävä uutinen niille, jotka pelaavat vielä vanhan sukupolven konsolilla, mutta vielä ei ehkä ole syytä luopua toivosta. GamingBolt nimittäin kertoo, että vielä on toiveita myös Fallout 4:n Xbox 360 ja PS3 -versioista.

Ensinnäkin aiemmin tänään sulkeutuneen laskurisivuston lähdekoodista löydettiin maininnat kaikista alustoista: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ja PC. Mitään ilmeistä syytä tälle ei ole, ellei peli ole tulossa myös vanhemman sukupolven konsoleille.

Lisäksi Bethesdan E3-messujen listauksessa mainitaan roolipelit myös vanhempien konsoleiden osalta. Samassa listauksessa esim. F2P-sisällön yhteydessä ei mainita Xbox 360 -konsolia, mutta roolipelaamisen yhteydessä se mainitaan. Tämä viittaisi siihen, että ellei Fallout 4 olisi tulossa Xbox 360:lle ja PS3:lle, jokin muu roolipeli olisi.

Nämä tiedonmuruset tuntuvat sopivan yhteen, mutta kyse on toki pelkästään huhuista. Tällä hetkellä pelin virallisella sivustolla on näkyvissä ainoastaan PC, Xbox One ja PS4 -versiot. Ei auta muu kuin odotella lisätietoja, mutta onneksi odotellessa voi katsoa uudelleen pelin todella näyttävän trailerin.

Lisää luettavaa