Ylihuomenna ilmestyvän Star Wars Battlefrontin ensimmäiset arviot linjoilla – Kuinka kävi odotetun Tähtien Sota -pelin?

Ylihuomenna Euroopassa ilmestyvä Star Wars Battlefront näkee päivänvalon Yhdysvalloissa jo tänään, ja niinpä pelistä on jo ehtinyt ilmestyä runsaasti arvioitakin. Vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuva Star Wars Battlefront on tähän mennessä menestynyt arvioissa mukiinmenevästi.

Metacriticissä esimerkiksi pelin PlayStation 4 -versiolle on toistaiseksi listattuna 11 arviota, joita kahdeksan antaa pelille kiittävän arvosanan. Kriitikoiden arvioissa korostuvat moninpelin viihdyttävyys ja aito Star Warsin tunnelma, mutta se jättää toivomisen varaa yksinpelaajille.

Battlefront ei mene paljon syvemmälle kuin sen kunnianhimoinen pintavaikutelma,” tylyttää Gamespot. ”Se tarjoilee parhaan sisältönsä heti alussa vain heiketäkseen laadullisesti pelituntien kuluessa.”

”Yksi voimakkaimmista Star Wars -kokemuksista, joka antaa sinulle loistavia muistoja pitkäksi aikaa,” hehkuttaa puoleestaan Multiplayer.it (englannista käännettynä).

Star Wars Battlefrontin PS4-version keskiarvo on tällä hetkellä 78 ja Xbox One -version hieman alempi, 73. (PC-versiolla ei vielä ole tarpeeksi arvioita keskiarvon laskemiseen.) Pelaajien arvioita ei vielä ole paljon kertynyt, mutta ne ovatkin sitten tiukempia: 6,1 ja 4,5 alustasta riippuen. Ilmeisesti ärtyneimmät pelaajat ovat rientäneet antamaan arvosanansa ensimmäisinä.

Star Wars Battlefront saapuu Suomessa kauppoihin ylihuomenna, eli 19. marraskuuta. Alta voit katsoa pelin julkaisutrailerin.

Lisää luettavaa