Yksi vuoden 2015 parhaimmista peleistä Fallout 4 sai kaikkien aikojen modinsa – kerää vuolasta hehkutusta pelaajilta

08.01.2017

Fallout 4:ään on julkaistu jo monia hienoja modeja, mutta nyt on luvassa jotakin ekstrahienoa.

Modit ovat PC-maailmassa merkittävä osa monen pelaajan kokemusta, ja silloin tällöin joku tekee jotakin todella erikoista ja erityistä.

Nyt Cohagen-nimellä tunnettu pelaaja on lisännyt Fallout 4:ään oman tarinavetoisen minipelinsä nimeltä Revolted. Modaus muokkaa peliin pikseligrafiikat, jotka muistuttavat vanhan Doomin kaltaisista klassikoista. Modin luoja kuvailee modiaan seuraavasti:

Revolted on videopeli, jota voit pelata terminaalilla Concord Speakeasyssa. Ohjaat pelissä Vault 102:n Oversee’eriä ja sinun tulee ottaa Vault haltuun pahalta professorilta.

Revolted (pelaamisen tulevaisuus) sisältää monia ominaisuuksia, joista esimerkkinä kolmiulotteiset grafiikat, mono-ääni, polyprosessointi ja seuraavan asteen tekoäly. Revolted on haasteltaan uutta luokkaa, pahikset ovat todella ilkeitä, ammukset tekevät sinulle vahinkoa, myrkkysaaste on myrkyllistä ja kieli käy välillä lähellä sopimatonta.

Katso alta video, jossa modi on tositoimissa. Modin lataaminen onnistuu täältä, mutta Tilt ei luonnollisestikaan ota vastuuta sivustomme ulkopuolisista latauksista.

Lisää luettavaa