Viime vuoden kenties aliarvostetuimman pelin piraattiversio levisi nettiin – tekijältä todella yllättävä kommentti asiaan

Titanfall 2:ta ylistettiin arvioissa, mutta epäsuotuisa julkaisuajankohta näkyi myynneissä.

22.07.2017

Viime vuoden yllätyshitti Titanfall 2 julkaistiin alun perin kopiosuojattuna, mutta EA päätti poistaa suojauksen maaliskuussa. Näin ollen pelistä löytyy täysin piratoituja ja kräkättyjä versioita netistä. Nyt näyttäisi siltä, että yksi pelin tekijöistä on löytänyt pelin laittoman version netistä.

Michael Kalas pelin kehitelleeltä Respawnilta on nyt kertonut toivovansa, että PC-piraatit nauttivat pelin yksinpelitarinasta. Respawn ei siis ole aikeissa taistella laittomuuksia vastaan. Sen sijaan tiimi toivoo nettirosvojen nauttivan yksinpelistä niin paljon, että he ostaisivat pelin sen moninpelin vuoksi. Moninpeliä piraatit eivät nimittäin pääse pelaamaan.

Kyseessä on melkoisen ovela muuvi Respawnilta, jonka peli muutenkin jäi viime vuonna surullisen vähälle huomiolle. Tämä johtui julkaisusta lähes samaan aikaan vahvemman nimiarvon pelien Battlefield 1:n ja Call of Duty: Infinite Warfaren kanssa.

 

 

Lisää luettavaa