Viime aikojen suurin peli-ilmiö muuntuu mobiiliin kahden eri version voimin – tältä näyttää taskun pohjalle sujahtava superhitti

PUBG siellä, PUBG täällä, PUBG myös mobiilipainoksena.

Ylivoimaisesti viime vuoden suurimmaksi peli-ilmiöksi kohonnut PlayerUnknown’s Battlegrounds on tekemässä tuloaan mobiililaitteille peräti kahden pelin voimin. Kiinan ruuhkaisilla markkinoilla pelit ovat päätyneet jo innokkaiden testiin.

PUBG: Exhilarating Battlefield on enemmän tai vähemmän suora käännös kotitietokoneilta tutusta verkkoräiskinnästä. Videon perusteella mobiilipainos on jopa hämmentävän samankaltainen kuin originaali versio, joskin kontrollit on luonnollisesti sovitettu toimimaan mahdollisimman mukavasti kosketusnäytöllä.

PUBG: Army Attack taas tarjoaa aavistuksen suoraviivaisempaa räiskintää, keskittyen enemmän ajoneuvotoimintaan niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Videota alla.

Julkaisijana toimiva Tencent ei ole toistaiseksi paljastanut PUBG-mobiiliversioiden saapumista länsimarkkinoille, mutta pelin suursuosion tuntien tämä lienee vain ajan kysymys.

Lähde: Eurogamer, VG247