Videopelitoimittaja jahtasi rosvoa – sai puukosta sekä muhkean rahapalkinnon

11.04.2017

Nyt on luvassa melkoinen sankaritarina, mutta pitää muistaa, että lakia ei kannata ottaa omiin käsiinsä.

Kotaku raportoi, kuinka Etelä-Korean Daily Game -pelimedian kirjoittajan toimittaja sai puukosta jahdattuaan rikollista. Gyun Bae Kwak -nimisen miehen uroteosta uutisoitiin myös maan kansallisissa uutisissa.

Kwak oli perjantai-iltana pääkaupungissa Soulissa kokouksessa kuullessaan naisen huutavan. MoneyS-sivuston mukaan tuntematon mies ahdisteli naista ja oli sitä ennen käynyt toisenkin ohikulkijan kimppuun.

Kwak juoksi miehen perään ja sai ilmeisesti puukosta. Pelitoimittaja sai kuitenkin pidäteltyä hyökkääjää poliisien saapumiseen asti.

Jos olisin antanut hänen vain juosta pois, ajattelin että hän olisi saattanut piestä lisää avuttomia ihmisiä, joten lähdin hänen peräänsä”, Kwak kertoi medialle.

Kwak ei ole saamassa rahaa hyökkääjältä, sillä hän on koditon ja täten pennitön. NCSoft-nimisen yhtiön hyväntekeväisyyspuoli kuitenkin on luvannut maksaa pelitoimittajan sairaalakulut, minkä lisäksi teknologiafirma LG on palkinnut miehen urhoollisuuden kunniamaininnalla sekä mehevällä 47 000 euron potilla.

Kuvaa miehestä saamassa LG:n palkintoa täällä.

Lisää luettavaa