Nyt se on varmistumassa: klassikkopelien maailmaan tulossa uusia pelejä

18.01.2017

Valve Corporationin pääjohtaja Gabe Newell varmisti, että Valve kehittelee uusia pelejä, jotka sijoittuvat Half-Lifen ja Portalin maailmaan. Newell varmisti asian Redditissä pitämässään Ask Me Anything -tapahtumassa.

Käyttäjä japasthebass kysyi: ”Onko mitään mahdollisuuksia saada uusia pelejä Half-Lifen ja Portalin universumista?”, mihin Newell vastasi yksinkertaisesti: ”Jep!

Tämän jälkeen käyttäjä vlees kysyi Newelliltä, että eikös suunnitteilla ollut kaksi elokuvaakin, jotka sijoittuvat kyseiseen universumiin, mihin Newell vastasi jälleen yksioikoisesti: ”Jep, ne ovat tulossa.” Helmikuussa 2013 paljastuneet elokuvasuunnitelmat asettaisivat J.J. Abramsin ohjaajan pallille.  Edellisen kerran Tilt uutisoi asiasta viime maaliskuussa.

On hyvin todennäköistä, ettemme vieläkään saa Half-Life 3:sta, sillä käyttäjä Baldemoton kysyessä statuspäivitystä Half-Life 3:seen, totesi Newell seuraavaa: ”Numeroa kolme ei pidä sanottavan!

Newell paljasti myös suosikkinsa Valven tekemistä peleistä: ”Minusta Portal 2 on paras yksinpelimme. Pelaan moninpeleistämme eniten Dota 2:sta.

Half-Lifen kohdalla Newell oli itse johtavammassa roolissa, joten hän näkee kyseiset pelit lähinnä sarjana päätöksiä, joita jälkeenpäin katuu. Hänen mukaansa on helpompi fanittaa sellaisia tuotteita, joiden tekemisessä ei ole ollut niin johtavassa asemassa.

Newell kommentoi myös virtuaalitodellisuuden roolia tulevaisuuden pelisuunnittelussa. Edellinen Valven suunnittelema peli on The Lab, mikä toimi lähinnä VR-teknologiademona. Gabe Newell sanoi virtuaalitodellisuuden olevan tärkeässä roolissa tulevaisuuden pelisuunnittelussa.

Lisää luettavaa