Vaikuttavaa vai typerää? – Playstation-pelaajalta melkoinen saavutus klassikkopelissä

10.04.2017

Peleissä pystyy tekemään monenlaisia asioita, kunhan on valmis panostamaan tarpeeksi aikaa ja vaivaa. Joskus tällaiset menevät kuitenkin älyttömyyksiin asti. Niin nytkin.

CirclMastr-nimellä tunnettu pelaaja nimittäin teki jotakin todella erikoista viime viikonloppuna. Hän nimittäin nosti Final Fantasy 7:ssä Cloudin ja Barretin tasolle 99 – ennen ensimmäistä bossia. Käytännössä hän siis grindasi kokemuspisteitä pelin alussa niin pitkään, että saavutti korkeimman mahdollisen tason.

Saavutus vei pelaajalta noin 500 tuntia, sillä alkuvihollisista ei luonnollisestikaan valtavia määriä kokemusta tippunut. Pelaaja otti aikansa, sillä kokonaisuudessaan saavutukseen meni reippaat kaksi vuotta.

CirclMastr kertoo aloittaneensa työnsä vuoden 2015. Koko homma lähti siitä, kun pelaaja nimeltä Dick Tree väitti tekevänsä työn, mutta sitten hänestä ei kuulunutkaan.

”Tylsistyin odottelemaan ja, koska minulla on muutenkin historiaa merkityksettömien saavutusten parissa, niin päätin viedä homman loppuun ennen kuin hän vaivautuisi tekemään sen”, pelaaja kertoi Kotakulle.

Pelaaja myös striimasi pienen osan saavutuksestaan. Alla loppuhetket.

Että näin.

Lisää luettavaa