Uusi Assassin’s Creed ilmestyy jo ylihuomenna – Hyvä aika muistella mikä väsynyt ja buginen sekasotku edellinen AC-peli olikaan

Ylihuomenna on jälleen tullut aika vuotuiselle Assassin’s Creed -pelille, joka tällä kertaa kantaa nimeä Assassin’s Creed Syndicate. Sen kunniaksi Smosh Games muisteleekin viime vuoden bugipläjäystä Assassin’s Creed Unitya tuoreella rehelliselle pelitrailerilla.

Alla olevalla videolla Unity saa kuulla kunniansa niin vanhojen ideoiden kierrättämisestä kuin ranskalaishahmojen brittiaksenteistakin. Jos vielä tämän jälkeen löydät jostain motivaation maksaa rahaa uudesta Syndicatesta, taidat olla pelisarjan todellinen fani.

Myös Tiltin kriitikko arvosteli Unitya kovin sanoin:

”Pelisarjaa alusta asti vaivanneet puutteet ovat edelleen mukana, ja tuntuvat usein jopa pahemmilta kuin aiemmin. Ohjaus vempuloi. Joskus ikkunasta sisään pääseminen vaatii armotonta nyhräämistä. Arno saattaa kimmota mihin suuntaan sattuu syistä, jotka jäävät pelaajalle epäselviksi. Lisäksi mukana on bugeja tarpeeksi, että niiden takia kuolee useammin kuin vihollisten ansiosta.”

Unityn rehellisen pelitrailerin voit katsoa alta. Assassin’s Creed Syndicate ilmestyy 23. lokakuuta PS4:lle ja Xbox Onelle. PC:lle peli ehtii vasta 19. marraskuuta.

Lisää luettavaa