Uskomatonta! Takavuosien raamatullinen SNES-kalkkuna ilmestyy huomenna PC:lle!

Super 3-D Noah's Ark saa remasteroinnin

22.06.2015

Uusretrobuumi on vauhdissa ja monenkirjavia muistoja menneisyydestä on remasteroitu nykypäivään. Huomenna tähän sarjaan liittyy yksi kenties oudoimmista remasteroinneista hetkeen, nimittäin SNES-aikojen raamatullinen FPS, Super 3-D Noah’s Ark.

Ei, kyseessä ei ole myöhäinen aprillipila. Wolfenstein 3D:n pelimoottoriin pohjautuvassa erittäin omalaatuisessa räiskinnässä Nooa kulkee pitkin arkkinsa kansia ja ammuskelee siellä majailevia elikoita ritsalla. Syy kummalliseen pelijulkaisuun löytyy kalenterista: tämä kiintoisa pelierikoisuus nimittäin ilmestyi Super Nintendolle tasan 20 vuotta sitten.

Ja tottakai peliä on päivitetty nykyaikaan. Peliin on ympätty entistä korkeampi resoluutio, modernit näppis+hiiri -kontrollit sekä tietysti Steam-saavutukset ja pilvitallennus. Paketissa on mukana myös alkuperäinen DOS-porttaus pelistä sekä mahdollisuus pelata SNES-tyyppisillä grafiikoilla.

Hintaa tuskin tulee olemaan liikaa, joten jos tämä kuriositeetti kiinnostaa, niin huomenna sitä Steamista saa: http://store.steampowered.com/app/371180/ Jos et vielä tiedä mistä on kysymys, vilkaise pelistä tehty fanitraileri alapuolelta.

Lisää luettavaa