Uskomattoman pelottavaa Jeesus-propagandaa vai ei? Studio yrittää käännyttää 100 miljoonaa ihmistä kristinuskoon peliensä avulla

18.04.2014

Journey of Jesus: The Calling -pelin tehnyt Lightside-studio mainostaa Facebookille tehtyä seikkailuaan maailman ensimmäisenä pelinä, jonka pääosassa on Jeesus. Lightside on erikoistunut uskonnollisiin peleihin, ja se on tehnyt myös pelit Noah’s Ark sekä Journey of Moses.

Peleille on tietenkin helppo naureskella, mutta kristityille suunnattuja pelejä ei markkinoilla liikoja ole – kun taas kristittyjä löytyy maailmasta yli kaksi miljardia.

Studion kotisivuilta löytyy mielenkiintoista nippelitietoa heidän tuotteistaan. Lightsiden pelejä on kokeillut yli kuusi miljoonaa ihmistä. Eniten peliä on pelattua Egyptissä. Liki 500 000 ihmistä Brasiliassa on ainakin testannut Lightsiden pelejä.

Studion mukaan Turkissa asuu 70 000 kristittyä, mutta peliä on siellä pelannut yli 100 000 ihmistä. Peliensä avulla he toivovat saavuttavansa 100 miljoonaa ihmistä, jotka ”syventyvät niiden avulla Jumalan tarinaan.”

Studio tunnustaakin sivuillaan avoimesti, että he tekevät pelejä käännyttääkseen ihmisiä kristinuskoon.

Lisää luettavaa