Uskomaton suoritus: Pelaaja pelasi lävitse kaikki 8-bittiselle Nintendolle julkaistut pelit!

Tee perässä!

Nimellä The Mexican Runner tunnettu meksikolainen Piotr Delgado Kusielczuk teki jotakin sellaista, missä kukaan muu ihminen maailmassa ei todennäköisesti ole onnistunut. Hän nimittäin vei maaliin vuonna 2014  aloittamansa projektin pelata läpi kaikki 8-bittiselle Nintendolle Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa julkaistut viralliset pelit. Projekti tuli päätökseensä onnistuneesti eilen sunnuntaina.

Meksikolainen pelaaja lopetti pitkän urakkansa menemällä viimeiseksi lävitse Super Mario Bros 3:n viimeisen tason. Projekti kesti kolme vuotta ja sisälti huimat 714 peliä. Idea urotekoon lähti kaverin vitsikkäästä yllytyksestä.

Projektin loputtua Kusielczuk rupesi soittamaan kitaraa ja laulamaan sekä muisteli kymmentä suosikkihetkeään yli 3400 tuntia kestäneestä projektistaan. Lisätietoa meksikolaisesta kiitäjästä saat täältä.

NES-pelit ovat tunnetusti varsin haastavia, eikä monikaan meistä ole päässyt läpi paljon paria enempää. Kyseinen saavutus on siis vaatinut ajan lisäksi myös aimo annoksen taitoa.