Tulevasta ninjamätkinnästä paljastettiin tarkempia yksityiskohtia – pelistä saatiin myös uusi traileri

Naruto to Boruto: Shinobi Strikerista saatiin uutta tietoa.

13.07.2017

Namco Bandai on julkistanut uusia yksityiskohtia ensi vuonna saapuvasta Naruto to Boruto: Shinobi Strikerista.

Naruton ninjamaailmaan sijoittuvassa tappelupelissä pelaajat päästetään avoimille taistelukentille, joilla käytäviin ninjakahinointeihin voi osallistua samanaikaisesti jopa kahdeksan taistelijaa. Pelin hahmokaartin on puolestaan lupailtu tarjoavan monenlaista taistelijaa eri puolilta anime- ja mangasarjan taipaleelta. Mukaan on ympätty myös ripaus roolipeleistä tuttuja elementtejä toisistaan poikkeavien hahmoluokkien muodossa.

Näistä esimerkiksi taistelijaluokkaan lukeutuva pääsankari Naruto kykenee suorittamaan lähietäisyydeltä vahvoja ja nopeita iskuhyökkäyksiä, kun taas pitkän kantaman liikearsenaaleilla varustetut Sasuke, Itachi sekä yläilmoihin liitelevä Konan kykenevät ottamaan vastustajansa kanssa yhteen pidemmiltäkin etäisyyksiltä. Tarkemmin hahmoluokista ja niiden eroista voi lukaista täältä.

Myös eri pelitiloista on niistäkin saatu tarkempaa tietoa. Tällä hetkellä tulevan ninjamätkinnän on paljastettu sisältävän kaksi pelimuotoa, Barrier Mode ja Flag Mode. Näistä ensimmäisessä kaksi neljän pelaajan tiimiä käyvät aluevaltausta keskenään, tarkoituksenaan joko puolustaa omaa reviiriään tai päinvastaisesti vallata vastapuolen puolustama alue itselleen. Flag Mode -tilassa pelataan sen sijaan vanhanajan lipunryöstöä, jossa voittajatiimi on se, joka saa kuljetettua taistelutantereelta vietävän lipun mukanaan omalle alueelleen. Mukana nähdään myös haastetehtäviä, joita pelaajat voivat suorittaa yhteistyössä kavereidensa kanssa.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle aikaisintaan ensi vuoden tienoilla. Vastikään pelistä julkaistun trailerin voi katsastaa alapuolelta.

Lisää luettavaa