Tulevassa massiiviroolipelissä selviydytään dinosaurusten valloittamassa maailmassa

Eteläkorealaisen Nexonin parhaillaan kehittämä Durango vaikuttaa lupaavalta projektilta. Tekeillä oleva Durango on massiiviroolipeli (MMORPG), jossa pelaajat ohjastavat selviytyneitä dinosaurusten kansoittamassa pelimaailmassa. Nyt Siliconera kertoo kehittäjän varmistaneen, että peli tullaan julkaisemaan myös englanniksi.

Durangon pelimaailma muistuttaa Maapallon mesotsooista maailmankautta (n. 251-65 miljoonaa vuotta sitten), jolloin dinosaurukset elivät, mutta peli näyttäisi kuitenkin sijoittuvan pikemminkin tulevaisuuteen. Alla olevissa kuvakaappauksissa voi nähdä ihmisen sivilisaation raunioita, joten postapokalyptisissa maisemissahan tässä selvästi seikkaillaan.

Siliconeran mukaan pelaajien täytyy liittoutua selviytyäkseen, tutkiakseen maailmaa, metsästääkseen ja rakentaakseen esineitä sekä rakennuksia. Lisäksi pelissä joutuu tietysti kamppailemaan dinosauruksia vastaan, joten pelaajien tulee myös suunnitella strategiansa selvitäkseen yhteenotoista hengissä.

Durango ilmestyy iOS:lle ja Androidille vuonna 2016, mutta tarkemmasta julkaisuajankohdasta ei vielä ole tietoa. Kuten alla olevasta trailerista käy ilmi, alkaa pelin rajoitettu beta-testaus joulukuussa.

Tässä vielä nippu kuvia ja traileri lupaavasta massiivisiroolipelistä. Kuvat näet suurempina klikkaamalla niitä.

Lisää luettavaa