Tässä on hauskin video, mitä tänään näet – Meemiksi muodostuneesta tekonaurusta tunnettu ääninäyttelijä reagoi häntä seuraavaan ilmiöön huvittavalla tavalla

20.09.2016

Sanooko nimi James Arnold Taylor mitään? Kyseessä on kalifornialainen ääninäyttelijä, joka on lainannut ääntään valtavaan määrään animaatioelokuvia ja -tv-sarjoja sekä myös useisiin peleihin. Miehen roolilista on pitkä kuin nälkävuosi, ja voit tsekata sen tästä englanninkielisestä Wikipedia-artikkelista. Perin todennäköistä kuitenkin on, että olet kuullut miehen ääntä useammassakin kuin yhdessä yhteydessä.

Erityisen tunnettu mies Taylor on Final Fantasy X -roolistaan Tiduksena, jolla on pelissä erittäin omituinen naurukohtaus. Ilmeisesti kyseisen kohtauksen on tarkoituskin olla outo, vaivaannutta ja eriskummallinen, mutta peli on saanut siitä myös paljon kielteistä palautetta. Videon näet alta ja onhan tuo nyt… no joo, katsokaa itse.

Vastikään joku päätti tehdä Tiduksen naurusta loputtoman remixin Youtubeen. Huvittavaa tässä on se, että Taylor itsekin on törmännyt tähän videoon ja päättänyt muokata sen ääniraidan omaan entistäkin kummallisempaan videoonsa.

Katso alta ja koita olla hymyilemättä!

 

Lisää luettavaa