Muistatko vielä pelihistorian väkinäisimmän, vihatuimman naurukohtauksen? – Ääninäyttelijän mukaan se on juuri sellainen kuin pitääkin

Melko varmasti kaikki Final Fantasy X:ää pelanneet muistavat kohtauksen, jossa Tidus ja Yuna nauravat yhdessä. Pätkä on päässyt muun muassa listalle noloimmista välivideoista, mutta jotkut fanit ovat sitä mieltä, että kohtaus on tarkoitettu juuri niin väkinäiseksi kuin miltä se vaikuttaa.

Noh, päähenkilö Tiduksen ääninäyttelijä James Arnold Taylor on nyt kertonut, kuinka kohtaus syntyi. Hänen mukaansa naurukohtaus on juuri sellainen, kuin sen pitikin olla.

”Sen oli tarkoitus olla kömpelö, tyhmä ja hölmö nauru,” Taylor toteaa julkaisemassaan videossa.

”Kaikkien näiden vuosien jälkeen muistelen sitä vieläkin ja minusta se on hyvä,” Taylor kertoo. ”Minusta se on hauska. Tiedän, että monet sanovat sitä huonoksi tai surkeaksi näyttelemiseksi, että se on tyhmää ja kömpelöä, ja niinhän se onkin. Sen on tarkoituskin olla. Se on koko pointti.”

Taylorin videon voit katsoa alta. Hän paljastaa myös, että hän ja Yunan ääninäyttelijä Hedy Burress eivät koskaan näytelleet kohtauksiaan yhdessä, vaikka pelin äänitykset kestivät kolme ja puoli kuukautta. Videon jakoi Twinfinite.

Lisää luettavaa