Tämä konsoli on kaikkien retropelaajien unelma: Toistaa ja tallentaa useiden vanhojen konsoleiden pelikasetteja

Retro Freak on toistaiseksi tulossa markkinoille vain Japanissa.

Jos olet koskaan unelmoinut konsolista, joka toistaisi hyvällä kuvanlaadulla kaikkia vanhoja pelikasettejasi, Retro Freak näyttäisi olevan vastaus rukouksiisi.

Kotaku raportoi Japanissa kehitteillä olevasta konsolista, jonka pitäisi toistaa lukuisien retroalustojen pelejä alkuperäisiltä pelikaseteilta. Yhteensopivia ovat muun muassa Super Nintendon, Game Boyn, Sega Genesiksen, TurboGrafx-16:n ja Game Boy Advancedin pelit.

Konsoli tulee kahdessa osassa. Pikkuista konsoliosaa huomattavampi on suurempi adapteriosa, johon eri pelikasetit voidaan asettaa. Retro Freak tukee USB-liitännäisiä ohjaimia ja japaninkielisen sivuston perusteella se näyttäisi toimivan melkein millä tahansa, vaikkapa PlayStation-ohjaimella.

Kotakun mukaan konsolille voi ilmeisesti myös asentaa pelin suoraan kasetilta, ja laitteessa näyttäisi lisäksi olevan MicroSD-liitäntä. Tässä vielä muutama kuva Retro Freakin viralliselta sivulta. Laite ei ole vielä myynnissä, ja se näyttäisi toistaiseksi olevan tulossa markkinoille ainoastaan Japanissa.

Retro Freak 2 Retro Freak 3 Retro Freak