Adam Sandler kohtaa retropelien invaasion tulevassa kesäleffassa – Katso ensimmäinen traileri!

Pixels saattaa olla kelpo toimintakomedia, jos vain Adam Sandler pistää parastaan.

Pixels vaikuttaa päällisin puolin kiinnostavalta pelikomedialta. Leffan ideana on, että NASA on lähettänyt avaruuteen luotaimen mukana nipun varhaisia pelejä, joita vieraan planeetan asukkaat eivät ymmärrä aivan oikein. Niinpä Maapallo joutuukin pian todellisten retropelihahmojen invaasion kohteeksi.

Idea on tarpeeksi urpo toimiakseen, ja alla olevan ensimmäisen traileri perusteella myös tehosteet ovat huippuluokkaa. Eipä sinänsä ihme, että IMDB:n mukaan leffan budjetti on 110 miljoonaa dollaria.

Moni saattaa tosin ryhtyä skeptiseksi kun kuulee, että pääosassa on viime vuosina aivan luokattomia komedioita tehtaillut Adam Sandler, sekä usein Sandlerin rinnalla näytellyt Kevin James. Trailerissa Sandler ei kuitenkaan ehdi vielä olla aivan sietämätön, joten ehkäpä toivoakin on vielä. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Game of Thrones -tähti Peter Dinklage, sekä 3o Rock -komediasarjasta tuttu Jane Krakowski.

Alta voit katsoa Pixelsin virallisen trailerin. Leffa tulee Yhdysvalloissa ensi-iltaan kesällä, mutta Suomen ensi-illasta ei vielä ole tarkempaa tietoa.