Suurprojekti peruttiin – osasyynä tähän suomalaisstudion odotettu peli, joka joutui fanien hampaisiin

Life by You on peruttu.

18.06.2024

Paradox Interactive paljasti viime vuonna työstävänsä Life by You -nimistä peliä. Sen oli tarkoitus olla The Sims -henkinen elämäsimulaattori.

Peli julkistettiin toukokuussa 2023. Sen oli määrä ilmestyä early access -tilassa viime vuoden syksyllä. Early access siirettiin kuitenkin toukokuuhun 2024, ja helmikuussa Paradoxilta kerrottiin, että early access ilmestyisi vasta kesäkuussa. Nyt Paradoxilta kerrottiin, että peli on kokonaan peruttu.

Paradoxin sivuilla kerrotaan harvinaisen suorasanaisesti, että he haukkasivat liian suuren palan lähtiessään suunnittelemaan peliä. Paradoxin mukaan he ovat vielä todella kaukana siitä, millaiseksi pelin suunnittelivat. Paradoxilta myös myönnetään, että heidän julkaisujensa taso ei viime julkaisuissa ole ollut sellainen, mitä he olisivat toivoneet.

Tällä viitataan suomalaisstudio Colossal Orderin Cities Skylines 2 -pelin julkaisuun, joka on ollut kaikin puolin todella suuri pettymys pelisarjan faneille. Peli on kahdeksan kuukautta julkaisun jälkeen yhä monien pelisarjan fanien mielestä heikossa tilassa, ja sen käyttäjäarvostelut vaihtelevat heikosta keskinkertaiseen.

Lisää luettavaa