Strategiapelien ystävät huomio! Jokaisen pojan unelma-ammatista tehty täysin kotimainen peli huomenna Steamissä – älä missaa

10.12.2013

Palomies. Onko hienompaa ja jalompaa ammattia olemassa? No ei ole. Palomiespeleistä on kuitenkin lähivuosina saatu nauttia harmittavan harvoin. Muutamia tuotoksia toki on ollut, mutta ei sitä lapsuutensa toiveammattia liian usein ole päässyt toteuttamaan.

Vaan nytpä pääsee –  ja vieläpä suomalaisen pelistudion toimesta! Tampereelta ponnistavan Fragment Productionin Rescue: Everyday Heroes ilmaantuu Steam-latauspalveluun huomenna. Pelistä tehtiin jo aiemmin tänä vuonna versio saksankielisille markkinoille, mutta nyt Rescuesta saadaan myös englanninkielinen versio, jonka paloasemat ja tehtävät on sijoitettu Yhdysvaltoihin.

Pelissä pyöritetään omaa paloasemaa, sammutellaan tulipaloja ja ollaan juuri sellaisia sankareita, jollaisia naperona kuviteltiin olevamme. Managerointitilassa paloaseman talous pitää pitää kunnossa, autot valmiina hätäkutsuihin ja henkilökuntaakin pitää palkata paloja sammuttelemaan. Tehtävätilassa taas pelaajan pitää naksutella paloautonsa ja palomiehensä ruudulle niin, että palo saadaan kunnolla hallintaan. Jokaisella palomiehellä on omat luonteenpiirteensä ja kykypisteensä, joten jokainen brankkari pitää asetella palotilanteessa ruudulle niin, että hän toimii vahvuuksiensa mukaan.

Suomalaispelejähän tippuu markkinoille kuin sieniä sateella – hyvä hyvä!

Pelin Steam-sivuille pääset täältä. Pelin videon voit katsoa alta.

4 3 2

Lisää luettavaa