Sony lupaa korjata Bloodbornen ärsyttävimmän ongelman vielä tässä kuussa

Bloodbornen raivostuttavan pitkät latausajat ovat toivottavasti pian historiaa.

Huikean suosittu toimintaroolipeli Bloodborne on saanut runsaasta kritiikkiä yhdestä ominaisuudestaan: Pitkistä latausajoista. Erityisesti toistuvien kuolemien sattuessa voivat yli 30 sekuntia kestävät lataukset hermostuttaa pelaajia.

Sony on kuitenkin kuullut pelaajien valituksen ja latausaikoja pyritään nyt lyhentämään. GamesRadarin mukaan Sony tulee korjaamaan asian ennen huhtikuun loppua julkaistavassa päivityksessä. Tarkkaa päivämäärää ei kuitenkaan vielä osattu kertoa.

1.03-päivitys pyrkii korjaamaan myös pelin boss-vastustajiin liittyvän erikoisen bugin, joka tekee viholliset helpommiksi voittaa, jos peliä pitää käynnissä yli 12 tuntia. Monet pelaajat ovat toki helpottaneet pelin läpäisyä tällä kikalla, joten jos kaipaat helpotusta, kannattaa läpäistä peli piakkoin.

Vaikka pitkät latausajat ovatkin ärsyttäviä, ovat Bloodbornen saamat arvostelut olleet poikkeuksetta kiittäviä, ja pelin fanikunta tuntuu alati kasvavan.  Kuten eilen raportoimme, peliä myytiin jo parin ensimmäisen viikon aikana yli miljoona kappaletta.